HOE IK RIJKER BEN GEWORDEN DOOR BIJNA ALLES TE VERLIEZEN

zeilboot

Over ondernemen, zelfsturing en ontwikkeling 

Boek nu een lezing en/of workshop waarin je aan het denken gezet wordt over jouw koers, jouw gedrag en jouw persoonlijke effectiviteit!

 

Welke onderneming je ook hebt of wilt beginnen, welk project je ook wilt starten, welke tocht je ook maakt; voor alles geldt: de omstandigheden zijn zelden ideaal. Vaak zijn die omstandigheden niet of nauwelijks te beïnvloeden. Maar jij bepaalt zelf hoe je omgaat met wat er op je pad komt; of dat nu marktontwikkelingen zijn of hoe je anticipeert op weer en wind. 

Aan de hand van een adembenemend reisverslag van zijn solo zeilreis naar de Azoren neemt Johan de Meij je mee in de manier waarop hij zichzelf tegenkwam en hoe hij is omgegaan met slecht weer en tegenslag.

 

Johan vertelt je over het belang van een goede voorbereiding. En over prachtige mensen die hij heeft ontmoet. Mensen die hem, meestal belangeloos, hebben geholpen waardoor hij weer verder kon. Ook vertelt Johan over het abrupte einde van zijn reis en hoe hij rijker is geworden door bijna alles te verliezen… De reis van Johan de Meij heeft hem inzichten gegeven die je één op één kunt doortrekken naar jouw bedrijf of situatie.

 

In heldere stappen zet Johan je aan het denken over je toekomst! Het bijwonen van een lezing en/of workshop van Johan de Meij is een waardevolle investering voor ondernemers, leiders, zeilers én mensen die van verhalen houden! 

‘Hoe ik rijker ben geworden door alles te verliezen’ is af te nemen in de vorm van een lezing van circa 1,5 uur of een interactieve workshop van circa 3 uur. Prijsstelling afhankelijk van groepsgrootte en gekozen vorm. Een naslagwerkje met daarin de inzichten is inbegrepen. 

JOHAN
DE MEIJ

vierkant achtergrond.png
Johan4953.jpg