MEERDAAGS PROGRAMMA "KOERSBEPALING"

Waarom wil je ondernemen? Waar ligt je kracht? Welke kansen liggen er?


Wil je intensief en gericht aan de slag met het bepalen van je koers als ondernemer? Dan is het meerdaags programma ‘Koersbepaling’ een hele goede optie!

Samen met jou (en -maximaal 8- andere deelnemers aan het programma) kijken we naar de drie belangrijkste aspecten die ervoor gaan zorgen dat je verschillende opties ziet voor de verdere toekomst van jouw bedrijf. 

  1. Waarom doe je wat je doet? Wat vind je echt belangrijk, waar wil je geen concessies aan doen?

  2. Waar ben jij of is je bedrijf goed in? Waar liggen je kernkwaliteiten?

  3. Welke kansen biedt de markt in jouw specifieke situatie?

 

Door uitgebreid na te denken over de verschillende perspectieven ontstaan er opties voor de nabije toekomst én de toekomst op de langere termijn. Dit gaan we samen onderzoeken; we helpen je bij het maken van keuzes. Die keuzes ga je vertalen naar een aanzet tot een activiteitenplan dat je helpt bij het volgende hoofdstuk van jouw ondernemerschap. 

De omgeving waarin we met elkaar aan de slag gaan nodigt zeker uit: we verblijven op Buitenplaats voor inspiratie ‘de Hoorneboeg’ in Hilversum. Een inspirerende en heerlijke plek om de diepte in te gaan. De groepsgrootte van maximaal 8 personen werkt versterkend en verbindend; we kunnen elkaar helpen, naar elkaar luisteren en van elkaar leren.

Enkele weken na de tweedaagse bijeenkomst organiseren we een terugkomdag waarin jij en de andere deelnemende ondernemers de voortgang presenteren aan elkaar. Waar loop je tegenaan en waar heb je hulp nodig? Bij wie kun je die hulp halen en hoe ga je dat doen? Er is namelijk altijd hulp als je er voor open staat; dat is één van de overtuigingen van vuurvoorondernemers.

Enige tijd hierna bezoeken we jou op je bedrijf en kijken we hoe het met je gaat. Of je tevreden bent, of je weer de vrijheid ervaart en of je weer verder kunt op eigen kracht, jouw kracht vanuit de essentie van wie jij wilt zijn. Autonoom en met plezier. Alleen dan zijn wij tevreden!

Tijdens het programma ontvang je een exemplaar van het boek ‘De zelfsturende ondernemer’ van Johan de Meij.  Deelname aan het programma kost
€ 2.375,= p.p. exclusief 21% BTW, inclusief intake en verblijf o.b.v. vol pension. 

De eerstvolgende meerdaagse staat op dit moment gepland in januari 2021 (met de terugkomdag in februari 2021).

Neem voor meer informatie en aanmelding contact op met:
vuurvoorondernemers
Hazenkampseweg 117 | 6531 ND Nijmegen
06 20 29 81 63 | Sjoerd Scheepmaker  of  06 23 05 78 12  | Johan de Meij
www.vuurvoorondernemers.nl
sjoerdenjohan@vuurvoorondernemers.nl

© 2020 by vuurvoorondernemers.
 

Algemene Voorwaarden
Privacy Statement

KvK 76 13 19 98

BTW-id NL 86 05 18 48 6 B01

Proudly created by Sanne Franssen