VUURVOORONDERNEMERS

vuurvoorondernemers - vuurvoorondernemer

Je bent ondernemer! Je hebt ervoor gekozen om voor jezelf dát te doen waar je goed in bent én wat je het liefste doet. Jij hebt gekozen voor het ondernemerschap; gekozen voor de vrijheid die daarbij hoort.

Maar als we nu eens zeggen dat we (uit ervaring!) weten dat je op een dag hebt moeten vaststellen dat je die vrijheid weer een beetje bent kwijtgeraakt? Dat je eigenlijk niet meer doet wat je het liefste doet? Dat je je soms zelfs beperkt of vastgeroest voelt?  Je ervaart een dagelijkse sleur, een grote druk van financiële verplichtingen of wordt bijvoorbeeld geconfronteerd met beperkingen die een franchisegever je oplegt. Kortom: het ondernemerschap gaat knellen en de eens zo heerlijke vrijheid voert al lang niet meer de boventoon.

Herken je jezelf? En weet je in je hart dat je de vraag of je er nog wel echt plezier in hebt, niet meer vol passie met JA kunt beantwoorden?

 

Dan willen wij je helpen. Vuurvoorondernemers is er om persoonlijke hulp te bieden bij de uiteenlopende koersvraagstukken waar je als ondernemer en mens achter de onderneming tegenaan loopt. Met onze persoonlijke aanpak staan we naast je en laten we je zien hoe je weer lucht kunt krijgen om keuzes te maken.

Wil je weten of we iets voor jou kunnen betekenen neem dan contact met ons op voor een gratis intakegesprek.

© 2020 by vuurvoorondernemers.
 

Algemene Voorwaarden
Privacy Statement

KvK 76 13 19 98

BTW-id NL 86 05 18 48 6 B01

Proudly created by Sanne Franssen