VUURVOORONDERNEMERS

vuurvoorondernemers - vuurvoorondernemer

Je bent ondernemer! Je hebt ervoor gekozen om voor jezelf dát te doen waar je goed in bent én wat je het liefste doet. Jij hebt gekozen voor het ondernemerschap; gekozen voor de vrijheid die daarbij hoort.

Maar als we nu eens zeggen dat we (uit ervaring!) weten dat je op een dag hebt moeten vaststellen dat je die vrijheid weer een beetje bent kwijtgeraakt? Dat je eigenlijk niet meer doet wat je het liefste doet? Dat je teveel bezig bent met de dagelijkse operatie en aan het echte ondernemen niet toe komt? Je ervaart een dagelijkse sleur, een grote druk van financiële verplichtingen of wordt bijvoorbeeld geconfronteerd met steeds weer terugkerende problemen. Kortom: het ondernemerschap knelt en de eens zo heerlijke vrijheid voert niet meer de boventoon.

Herken je jezelf? En weet je in je hart dat je de vraag of je er nog wel echt plezier in hebt, niet meer vol passie met JA kunt beantwoorden?

 

Dan willen wij je helpen. Vuurvoorondernemers is er om persoonlijke hulp te bieden bij de uiteenlopende koersvraagstukken waar je als ondernemer en mens achter de onderneming tegenaan loopt. Met onze persoonlijke aanpak staan we naast je en laten we je zien hoe je weer lucht kunt krijgen om keuzes te maken.

Wil je weten of we iets voor jou kunnen betekenen neem dan contact met ons op voor een gratis intakegesprek.